Başkan Özyiğit, belediye personelleriyle buluşuyor

• Başkan Özyiğit, belediye personelleriyle buluşuyor

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Fen İşleri Müdürlüğü personelleri ve Zabıta Müdürlüğü ekipleriyle bir araya geldi. Ziyaretlerinde korona virüs sürecinde gösterdikleri özverili çalışmalarından dolayı belediye çalışanlarına tek tek teşekkür eden Başkan Özyiğit, aynı zamanda çalışanların talep ve önerilerini de dinliyor.

Covid-19 pandemisi sürecinde aralıksız bir şekilde çalışmalarına devam eden Yenişehir Belediyesi vatandaşlardan takdir topluyor. Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit de belediye personellerine çalışmalarda gösterdikleri hassasiyet nedeniyle teşekkür ziyaretlerinde bulunuyor.

Fen İşleri Müdürlüğü personelleriyle buluşan ve mücadeleye devam edeceklerini söyleyen Başkan Özyiğit, “Bizler zor zamanlarda cephenin gerisine kaçmadık en önde mücadeleyi devam ettirdik. Yenişehir Belediyesi personellerimizin virüse yakalanmaması da en büyük tesellimiz oldu. El birliğiyle hep birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz ve Türkiye’nin en güzel ilçelerinden biri olan Yenişehir’i hak ettiği yere taşıyacağız.” dedi.

“Tüm arkadaşlarımız cansiperane çalışıyor”

Belediye personellerinin fedakarca çalıştığını ifade eden Başkan Özyiğit, “Covid-19 sürecinde sokağa çıkma yasakları oldu, caddeler ve sokaklar kısmen boşaldı. Kaldırım ve yol çalışmalarını da daha yoğunlaştırarak rahat yaptık. İş bitmez, devam edeceğiz. Bu süreçte verdiğiniz üstün gayret, ve emeklerden ötürü hepinize teşekkür ediyorum. Tüm arkadaşlarımız gerçekten de cansiperane çalışıyor, üzerlerine düşeni yapıyorlar. Yenişehir büyük bir aile, Yenişehir Belediyesi de onlara hizmet eden büyük bir aile. İşten kaçmayacağız, görev neyse üzerine gideceğiz ve yapacağız. Bu ortak sorumluluğumuz.” diye konuştu.

Çalışanlara tatlı ikram eden Başkan Özyiğit, ardından Zabıta Müdürlüğü ekiplerini ziyaret etti. Virüs sürecinde zabıta ekiplerinin halkın sağlıklı ve güvenli bir şekilde alış veriş yapmaları için denetimlerini büyük bir gayretle yaptığını söyleyen Başkan Özyiğit, çalışanlarla bir süre sohbet ederek talep ve önerilerini dinledi.