Yenişehir’de temizlik ve hijyen çalışmaları sürüyor

• Yenişehir’de temizlik ve hijyen çalışmaları sürüyor
2020-10-21

Mersin Yenişehir Belediyesi, ilçe genelinde dezenfeksiyon ve temizlik çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Sokaklar köpüklü ve dezenfektalı su ile temizlenirken, çöp konteynerleri ise konteyner yıkama aracı ile periyodik olarak yıkanıyor.  Görüntü ve çevre kirliliğine neden olan dal ve moloz atıkları da üç ayrı ekip tarafından farklı mahallelerde belirli aralıklarla toplanıyor.

Yenişehir Belediyesi Temizlik İşler Müdürlüğü ekipleri daha temiz ve sağlıklı bir yaşam alanı oluşturmak amacıyla temizlik çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Korona virüs ile mücadelede kentin dört bir yanında kapsamlı bir çalışma yürüten Yenişehir Belediyesi ekipleri, halk sağlığını korumak için titizlikle çalışıyor.

Sürecin başından itibaren pandemiye karşı etkili bir şekilde mücadele eden Yenişehir Belediyesi normalleşme döneminde de tedbirleri elden bırakmıyor. Hijyen konusunu en üst sevide tutan Yenişehir Belediyesi, kentin her noktasını düzenli olarak temizliyor.