Yenişehir Depremzedeler İçin El Ele Verdi

• Yenişehir Depremzedeler İçin El Ele Verdi

Yenişehir Belediyesi’nin depremden etkilenen vatandaşlara destek olmak için düzenlediği yardım kampanyasına Yenişehirliler sessiz kalmadı. Atatürk Kültür Merkezi’nde toplanan ihtiyaç malzemeleri Elazığ ve Malatya’da afetten etkilenen vatandaşlara ulaştırılacak. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “Tüm Türkiye’de olduğu gibi biz de Yenişehir Belediyesi olarak hemşehrilerimizle beraber depremin yaralarını sarmak için elimizden geleni yapıyoruz. Oradaki vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermek için düzenlediğimiz yardım kampanyasına destek veren herkese teşekkür ediyoruz."

Malzemeler kayıt altına alınarak tasnif ediliyor

Elazığ merkezli meydana gelen deprem sonrasına Yenişehir Belediyesi harekete geçmiş ve Başkan Abdullah Özyiğit'in talimatıyla yardım kampanyası başlatılmıştı. Belediyenin yardım çağrısı sonrası Yenişehirliler yardımların toplandığı Atatürk Kültür Merkezi'ne akın etti. Vatandaşlar affetten etkilenen depremzedeler için  yatak, battaniye, çorap, kışlık giysi, uyku tulumu, kadın pedi, oyuncak, elektrikli ısıtıcı, bebek maması, bebek bezi, yağmurluk, sabun, tuvalet kağıdı, ıslak mendil, evcil hayvan yemi ve gıda malzemeleri getirdi. Toplanılan malzemeler belediye ekipleri tarafından kayıt altına alınarak tasnif edildi ve kolilere yerleştirildi. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, ihityaç malzemelerinin toplandığı Atatürk Kültür Merkezi'ne gelerek incelemede bulundu.

Başkan Özyiğit, "Yardım malzemelerini en kısa sürede bölgeye ulaştıracağız"

Duyarlı ve yardımsever Yenişehir halkına teşekkür etden Başkanı Abdullah Özyiğit, " Elazığ'da meydana gelen deprem sonrasında Yenişehir Belediyesi olarak tabi ki biz de sessiz kalamazdık, orada depremden etkilenen vatandaşlarımıza yardım etmek için derhal harekete geçtik ve bir yardım kampanyası düzenledik. Yaptığımız çağrı sonrası bugün bir kez daha hemşehrilerimizin ne kadar duyarlı olduğunu gördük, çocuk, genç, yaşlı herkes günün ilk saatlerinden itibare buraya gelerek yardımlarını bizlere ulaştırdılar. Burada ekiplerimiz çalışmalarını hızlı ve titiz bir şekilde yürütüyor. Ardından topladığımız yardım malzemelerini bölgedeki vatandaşlarımıza en kısa sürede ulaştıracağız. A'den Z'ye her şey var, duyarlılık gösteren tün yardımsever hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Depremin yaralarını hep birlikte saracağız.