Yenişehir Belediyesinden çocuklara özel drama kursu

• Yenişehir Belediyesinden çocuklara özel drama kursu
2024-07-10

Mersin Yenişehir Belediyesi çocukların yaz tatilini verimli bir şekilde geçirmelerini sağlamak amacıyla birçok alanda eğitici ve eğlendirici kurslar düzenlemeye devam ediyor. Bu kapsamda Yenişehir Belediyesi Akademide verilecek ücretsiz drama kursu için de kayıtlar başladı. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, aileleri çocukları için kayıt yaptırmaya davet etti.

Çocukların sanatsal yeteneklerini geliştirmelerine ve eğlenceli vakit geçirmelerine olanak tanıyacak kurslarla desteğini sürdüren Yenişehir Belediyesi her yıl düzenlediği drama kursları ile çocukların gelişimine katkı sağlıyor.  Drama kursları ile çocuklar kendilerini ifade etme ve özgüvenlerini artırma imkanı da buluyor.

Yenişehir Belediyesi tarafından düzenlenen drama kurslarına katılan çocuklar grup çalışmaları ve oyunlarla takım ruhunu öğrenirken, sahne performanslarıyla da topluluk önünde konuşma ve ifade yeteneklerini geliştiriyor.  Her yıl geleneksel olarak düzenlenen kurslara çocuklar yoğun ilgi gösterirken, Yenişehir Belediyesinin bu desteği aileleri de mutlu ediyor.

Eğitim yuvası Yenişehir Belediyesi Akademi binasında uzman eğitmenler eşliğinde verilen kurslara kayıt yaptırmak ve detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar 0 324 327 46 40 telefon numarasını veya Yenişehir Halk Masası’nı arayabilecek.