Yenişehir Belediyesi Özel Sporcuların Daima Yanında

• Yenişehir Belediyesi Özel Sporcuların Daima Yanında

Özel Sporcular Down Sendromlular Milli Takım oyuncuları ve Türkiye şampiyonu Mersinli özel sporcularımız Mert Kurt ve Sercan Kara, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’i ziyaret etti.  Başkan Özyiğit, özel sporculara ve 31 Ocak – 2 Şubat 2020 tarihlerinde Mersin’de yapılacak Türkiye Bedensel Engelliler Paravolley Şampiyonasına destek sözü verdi.

Engelli sporculara destek veren Türkiye Beyaz Ay Derneği’nin Mersin Şube Başkanı Gökhan Arsu, judoda Türkiye şampiyonu olan Mersinli özel sporcularımız Mert Kurt ve Sercan Kara, antrenörleri ve aileleri ile birlikte Başkan Abdullah Özyiğit’i ziyaret etti. Başkan Özyiğit, yaz aylarından Antalya’da düzenlenecek Judo Olimpiyatlarında ülkemizi temsil edecek Mersinli özel sporcuların altyapı ve diğer ihtiyaçlarının Yenişehir Belediyesi tarafından karşılanacağını söyledi. Başkan Özyiğit’in destek sözü özel sporcuları mutlu etti. Spora ve sporculara destek veren Yenişehir Belediyesi, özel sporcuların da daima yanında olmaya devam ediyor.

“YENİŞEHİRİMİZİN SPORCULARI ÜLKEMİZİ DÜNYADA TEMSİL EDECEK”

Ziyarette Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, 31 Ocak – 2 Şubat 2020 tarihlerinde Mersin’de yapılacak Türkiye Bedensel Engelliler Paravolley Şampiyonasında 50 sporcu için kalacak yer desteği vereceklerini de ifade etti. Başkan Özyiğit,“Yenişehir Belediyesi olarak spora çok önemli destekler veriyoruz. Hele ki söz konusu özel sporcularımız ise çok daha fazla hassasiyetle yaklaşarak onların yanında oluyoruz. Biz özel sporcularımız başta olmak üzere tüm sporcularımızın daima destekçisiyiz. Güçlü altyapı imkânlarımız ve spora bakış açımızla Yenişehirimiz sporda öncü bir kent olacaktır. İnanıyoruz ki Yenişehirimizin sporcuları önümüzdeki yıllarda ülkemizi dünyada temsil edecek ve büyük başarılar kazanacaklardır.” Dedi.

Ziyarette yer alan Türkiye Beyaz Ay Derneği Mersin Şube Başkanı Gökhan Arsu ise özel sporculara verdiği desteklerden dolayı Başkan Özyiğit’e teşekkür etti. Arsu,“Belediye Başkanımız Abdullah Özyiğit’e her seferinde destek taleplerimizi geri çevirmediği için teşekkür ediyoruz”