Yenişehir Belediyesi Kültür Kompleksi için imzalar atıldı

• Yenişehir Belediyesi Kültür Kompleksi için imzalar atıldı
2020-11-30

Yenişehir ilçesi Menteş Mahallesi’nde kısa süre içerisinde yapılacak Yenişehir Belediyesi Kültür Kompleksi için Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit ve Kerimoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Özdemir arasında iş birliği protokolü imzalandı.

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, mahallelerde taziye evleri ve halk kütüphaneleri yapacakları ile ilgili seçim öncesi verdiği sözünü yerine getiriyor.  Yenişehir Belediyesi ve Kerimoğlu İnşaat iş birliğiyle Menteş Mahallesi’nde halk kütüphanesi ve taziye evinden oluşacak kompleks yapılacak. 570 metrekarelik kapalı alandan oluşacak kültür kompleksi iki katlı olarak tasarlandı. Tüm vatandaşlara hizmet verecek halk kütüphanesinde çalışma ve eğitim odaları da olacak. Taziye evi alanı ise kullanılmadığı zamanlarda çocuklar için eğitim ve öğretim yeri olacak ve çeşitli aktiviteler yapılabilecek.

Belediye Başkan Abdullah Özyiğit, projeye verdiği destek ve katkılardan dolayı Kerimoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Özdemir’e teşekkür etti.