Yenişehir Belediyesi kırsal mahallerde yol açma çalışmalarını sürdürüyor

• Yenişehir Belediyesi kırsal mahallerde yol açma çalışmalarını sürdürüyor
2024-07-31

Mersin Yenişehir Belediyesi kırsal mahallelerde yol açma çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bölgedeki ulaşım ağını güçlendirmek ve mahalle sakinlerinin yaşam kalitesini artırmak için yoğun bir şekilde çalışıyor. Kırsal alanlardaki yol açma ve düzenleme çalışmaları, özellikle tarım ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşların ulaşımını kolaylaştırıyor.

Yenişehir Belediyesi kırsal mahallelerin tamamında yürüttüğü çalışmalarla mevcut yolları genişletilerek düzenleniyor ve yeni yol güzergahları oluşturuyor. Devam eden yol açma ve düzenleme çalışmaları mahalle sakinlerinin günlük yaşamını kolaylaştırıyor. Yol yapım sürecinin hızlı ve etkili bir şekilde ilerlemesi vatandaşları da memnun ediyor. Tarım ve hayvancılıkla geçimini sağlayan  bölgedeki vatandaşlar, yeni yollar sayesinde ürünlerini daha rahat ve hızlı bir şekilde pazara ulaştırabiliyor.

Kırsalda yürütülen çalışmalarla ilgili konuşan Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “Yenişehir Belediyesi olarak kırsal mahallelerimizin kalkınması ve halkımızın daha rahat bir ulaşım imkanına sahip olması için büyük bir özveriyle çalışıyoruz. Bu kapsamda, kırsal bölgelerde başlattığımız yol açma çalışmalarına hız kesmeden devam ediyoruz. Amacımız vatandaşlarımızın günlük yaşamını kolaylaştırmak. Yol yapım çalışmalarımız sayesinde, kırsal mahallelerimizdeki ulaşım ağı güçleniyor ve modernize ediliyor. Vatandaşlarımızdan gelen olumlu geri dönüşler, bizleri daha da motive ediyor. Mahalle sakinlerimizin memnuniyeti, yaptığımız işin en büyük ödülü.” dedi.