Yenişehir Belediyesi Bahar Futbol Turnuvası sona erdi

• Yenişehir  Belediyesi  Bahar Futbol Turnuvası  sona erdi
2021-07-05

Mersin Yenişehir Belediyesinin düzenlediği Bahar Futbol Turnuvası sona erdi. 10-11 yaş gurubu futbolcuların mücadele ettiği turnuvanın final maçında Altınordu’yu 1-0 yenen Galatasaray turnuvanın şampiyonu oldu.

Mersin Yenişehir Belediyesi Bahar Futbol Turnuvası sona erdi. Yenişehir Belediyesi Özgecan Gençlik Merkezi Spor Tesislerinde oynanan turnuvada 10- 11 yaş gurubu futbolcular şampiyonluk için mücadele etti.

Final maçında Altınordu ve Galatasaray takımları karşılaştı. Zorlu mücadelede Altınordu’yu 1-0 yenen Galatasaray turnuvanın şampiyonu oldu.  Camspor ve Başarı Spor arasında oynanan karşılaşmada ise Camspor’u 3-0 yenen Başarı Spor takımı turnuvayı üçüncülükle tamamladı.

Turnuvaya katılım sağlayan tüm takımları tebrik eden Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit,   “Şöhretler maçı ile turnuvanın açılışını yaptık şimdi bugün gençlerimiz ile kapanışı yapıyoruz. Emeği geçen bütün sporcularımıza, hocalarımıza, bu organizasyonu düzenleyen kıymetli Yenişehir Belediyesi çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

Turnuvada birinci olan takım Galatasaray’ın oyuncuları kupa ve madalyalarını Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’in elinden alırken,  ikinci olan Altınordu’ya ise kupa ve madalyalarını Yenişehir A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Raif Çakmak verdi. Turnuvada üçüncü olan takım Başarı Spor’un kupa ve madalyalarını Yenişehir Belediyesi Spordan Sorumlu Yöneticisi İbrahim Örenç verirken turnuvayı dördüncülükle tamamlayan Camspor’un ödülünü de eski Mersin İdman Yurdu’nun efsane oyuncusu Ayhan Öz ile bir dönem Mersin İdman Yurdu’nun teknik direktörlüğünü yapan Levent Arıkdoğan verdi.

Yenişehir Konak, Yenişehir İdman Yurdu, İnter Academy Turkey, Paris Saint Germain Academy Mersin takımlarının oyuncularına  da başarı madalyası verildi.