‘Paşa Gönül Kriterleri’ ilk kez Mersin’de

• ‘Paşa Gönül Kriterleri’ ilk kez Mersin’de
2020-11-09

Mersin Yenişehir Belediyesi, usta mizah yazarı ve komedyen Vedat Özdemiroğlu’nu tek kişilik stand up gösterisi Paşa Gönül Kriterleri ile Mersinlilerle buluşturuyor.

Yenişehir Belediyesi yeni tip korona virüs nedeniyle ertelediği ve iptal ettiği kültür ve sanat etkinliklerine aldığı sıkı tedbirlerle kaldığı yerden devam ediyor. Geçtiğimiz ay Mersin Devlet Opera ve Balesi Orkestrası ve İncesaz Grubu ile Cumhuriyet Konseri düzenleyen ve Şehir Tiyatroları Yenişehir’de projesi kapsamında Tarsus Şehir Tiyatrosu’nu Ezop oyunuyla Mersinlilerle buluşturan Yenişehir Belediyesi şimdi de Vedat Özdemiroğlu’nu Mersin’e getiriyor.

Vatandaşlar, 20 Kasım Cuma günü saat 20.00’de Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi Barış Salonu’nda oynanacak gösteriyi ücretsiz bir şekilde izleyebilecek. Özdemiroğlu, ‘Paşa Gönül Kriterleri’ isimli stand up gösterisi ile Türklük hallerinden dünya edebiyatına, Yeşilçam filmlerinden kadın-erkek ilişkilerine kadar geniş bir yelpazede hayatı mizahla yorumlayacak.