TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ

SIRA NO

HİZMETİN ADI

BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER

HİZMETİN TAMAMLANMA RÜRESİ (EN GEÇ )

Konteynır değişimi, yıkama ve temininin sağlanması

Yenişehir Masası başvurusu (belediye başvuru masası, 444 33 54 nolu çağrı merkezi, whatsapp hattı, sosyal medya, web başvurusu ile başvurulabilir.)

1-24 SAAT

Koku, süpürge, hayvan ölüsü şikâyetlerinin giderilmesi

1-24 SAAT

Ev - iş yeri su baskını tahliyesi

1-24 SAAT

Sokak ve kaldırım üstü yıkama

1-24 SAAT

Dal –Moloz ve budama atıklarının toplanması

Her mahalleye haftanın 1 günü girilmektedir.

Başvuru esnasında yukarıda belirtilen belgelerin dışında belge istenmesi, eksiksiz belge ile başvuru yapılmasına rağmen hizmetin belirtilen süre tamamlanmaması veya yukarıda tabloda bazı hizmetlerin bulunmadığının tespiti durumunda ilk müracaat yerine ya da ikinci müracaat yerine başvurunuz.

İlk Müracaat Yeri:                                                                                                                             İkinci Müracaat Yeri:

İsim                        : Metin TOGAY                                                                                                  İsim                        :Zeki ECER

Unvan                    : Temizlik İşleri Müdürü                                                                                   Unvan                    :Başkan Yardımcısı

Adres                     : Hürriyet Mah. 1702 Sk. No.41                                                                      Adres                     : Hürriyet Mah. 1702 Sk. No.41

Tel.                         : 0324 327 99 77                                                                                                              Tel.                         : 0324 327 33 00

Faks                        : 0324 326 39 77                                                                                                              Faks                        : 0324 327 70 32

e-Posta                  : bilgi@yenisehir.bel.tr                                                                                    e-Posta                  : bilgi@yenisehir.bel.tr