Minik Alina’ya 23 Nisan’da Doğum Günü Sürprizi

• Minik Alina’ya 23 Nisan’da Doğum Günü Sürprizi

Yenişehir Belediyesi Sosyal Hizmet Ekibi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda yeni yaşına giren minik Alina’nın doğum gününü sürpriz pasta ile kutladı.

Yenişehir Belediyesi 23 Nisan’da dünyaya gelen Alina’yı unutmadı. Sosyal Hizmet Ekibi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ndan korona virüs tedbirleri kapsamında evinden çıkamayan Alina’ya doğum günü sürprizi yaptı. Alina’nın doğum günü pastası Yenişehir Belediyesi tarafından 23 Nisan kutlamaları için hazırlanan canlı müzik ve eğlence tırı ile evine getirildi. Kapıda doğum günü pastası ile ekipleri karşısında gören Alina ve ailesinin mutluluğu gözlerinden okundu.

Yenişehir Belediyesi ekipleri Alina’nın hem doğum gününü kutladı hem de Alina ve minik kardeşlerinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sevincine ortak oldu. Yenişehir Belediyesinin bayram ve doğum günü kutlaması Yalınayak ailesini mutlu etti. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit de Alina’nın doğum gününü kutladı. Yenişehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda evlerinden çıkamayan çocuklar için de hediye paketleri hazırlamış ve ilçe genelinde çocuklara dağıtmıştı.