Mersin’in Kadınları Tiyatro’da izleyicisi ile buluşuyor

• Mersin’in Kadınları Tiyatro’da izleyicisi ile buluşuyor
2021-03-11

Mersin Yenişehir Belediyesi müzik ve tiyatro kursiyerleri, ‘Mersin’in Kadınları Tiyatro’da’ adlı oyununu 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında sahneleyecek.

Mersin Yenişehir Belediyesi kültür sanat etkinliklerini sanatseverlerle buluşturmaya devam ediyor. Yenişehir Belediyesi müzik ve tiyatro kursiyerleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel tiyatro oyunu sahneleyecek.  ‘Mersin’in Kadınları Tiyatro’da oyununu izleyici ile buluşturacak kursiyerler sanatseverlere performansını sergileyecek. Semihi Vural’ın metinlerinden Çağlar Ekinci’nin yönetmenliğinde tiyatroya uyarlanan oyun ücretsiz olarak sahnelenecek. Yarın akşam Atatürk Kültür Merkezi Barış Salonu’nda saat 18.30’da tiyatro severlerle buluşacak olan oyunun müziklerini ise Veli Polat üstlendi.