Borç yapılandırmalarında son gün 31 Ocak

• Borç yapılandırmalarında son gün 31 Ocak
2021-01-18

Mersin Yenişehir Belediyesi, vatandaşların  vergi affı kapsamındaki  borçlarını 31 Ocak Pazar gününe kadar yapılandırıyor. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, belediyeye borcu bulunan vatandaşların bu fırsatı değerlendirmesi gerektiğini ifade ederek, borç yapılandırması çağrısında bulundu.

Mersin Yenişehir Belediyesi, vatandaşların borçlarını korona virüs önlemleri dahilinde yapılandırabilmeleri için tüm hazırlıklarını yaptı. Vatandaşlar vergi affı kapsamındaki borçlarını belediyenin https://www.yenisehir.bel.tr/ adresindeki web sitesinden de yapılandıranbilecek. Bu ödemeler için vatandaşların TC kimlik numaraları ile banka kartı numaralarını sisteme tanıtmaları yeterli oluyor.

31 Ocak’ta sona erecek borç yapılandırmaları için vezneler pandemi kurallarına uygun hizmet veriyor. Vatandaşlar belediye binası içerisinde bulunan veznelerde işlemlerini yapmadan önce Hayat Eve Sığar (HES) kodu ile binaya giriş yapıyor. Koronavirüs tedbirlerinin ön planda tutulduğu veznelerde vatandaşlar sosyal mesafe kurallarına uyarak işlemlerini yapabiliyor.  Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit de vatandaşlara borç yapılandırmaları çağrısında bulundu.