Başkan Özyiğit ve muhtarlar Kemal Kılıçdaroğlu ile buluştu

• Başkan Özyiğit ve muhtarlar Kemal Kılıçdaroğlu ile buluştu
2021-03-31

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Yenişehir mahalle muhtarları ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti.

Yenişehir'deki mahalle muhtarlarıyla birlikte Ankara'ya giden Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Anıtkabir ziyaretinin ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi(TBMM) 'ne geçti. Cumhuriyet Halk Partisinin grup toplantısına katılan Başkan Abdullah Özyiğit ve beraberindeki muhtarlar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun gündemi değerlendirdiği haftalık grup konuşmasını dinledi.

Grup toplantısının ardından CHP Mersin Milletvekilleri Ali Mahir Başarır, Alpay Antmen ve Cengiz Gökçel,  CHP Yenişehir İlçe Başkanı Tayar Tahiroğlu, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Gülşah Yıldırım Genç, Yenişehir Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Kövenç ve mahalle muhtarlarıyla birlikte Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu makamında ziyaret etti.

Yenişehir'de yapılaşmaya açılan tarım arazileri de gündeme geldi

Başkan Abdullah Özyiğit ziyarette Yenişehir'de hayata geçirdiği projeler hakkında Kemal Kılıçdaroğlu'nu bilgilendirdi. Ayrıca Başkan Özyiğit ve muhtarlar Çiftlikköy Mahallesinde bulunan ve 50 yıldır bölge halkı tarafından kiralama usulü ile tarım arazisi olarak kullanılan hazineye ait 260 bin metrekarelik alanın TOKİ’ye devredilerek yapılaşmaya açılması hakkında da Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na bilgi verildi.

Mahalle muhtarları, grup toplantısında muhtarlara yardımcı ataması yapılması gerektiğini ifade eden ve muhtarların sorunlarını dile getiren Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na destekleri için de teşekkür ettiler.