Başkan Özyiğit, Paskalya ayinine katıldı

• Başkan Özyiğit, Paskalya ayinine katıldı
2021-04-05

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Mersin Latin Katolik Kilisesi’nde düzenlenen Paskalya ayinine katıldı. Tüm Hıristiyan vatandaşların Paskalya Bayramını kutlayan Başkan Özyiğit, Mersin’in hangi dinden olursa olsun bir birine saygı gösteren vatandaşların yaşadığı kent olduğunu söyledi.

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Paskalya Bayramı dolayısıyla Mersin Latin Katolik Kilisesi'nde düzenlenen Paskalya ayinine katıldı. Kilisenin ruhani lideri Roshean Cordera’nın yönettiği ayinde Başkan Özyiğit, Hristiyan vatandaşların Paskalya Bayramı'nı kutladı. Mersin’in hangi dinden olursa olsun bir birine saygı gösteren vatandaşların yaşadığı kent olduğunu ifade eden Başkan Özyiğit, “Mersin bir paylaşım kenti, yaşama kültürünün bu seviyede giderken ve her yönüyle tüm dünyaya örnek olan bir kent. İnsanlar bugün camiye de gitse, kiliseye de gitse orada kardeşlik, barış ve güzel duygular öneriliyor. Ben bu inançlara saygının ve inançların gereğini yerine getirmenin çok önemli olduğunu düşüyorum. Hem ülkemizde hem bulunduğumuz coğrafyada, dünyada barışa, karşılıklı sevgi saygı ve dayanışmaya ihtiyacımız olduğunu biliyorum. Dolayısıyla Hristiyan vatandaşlarımızın Paskalya Bayramı’nı kutluyorum” dedi.