Başkan Özyiğit, hem hizmetleri anlatıyor hem talepleri dinliyor

• Başkan Özyiğit, hem hizmetleri anlatıyor hem talepleri dinliyor
2021-03-09

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit mahalle mahalle gezerek, vatandaşlarla buluşuyor. Ziyaretlerinde hayata geçirdikleri hizmetler hakkında vatandaşları bilgilendiren Başkan Özyiğit, talep ve önerileri de dinleyerek var olan sorunları yerinde tespit ediyor.

Geçtiğimiz günlerde İnönü Mahallesi esnafıyla bir araya gelen Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, 50. Yıl ve Aydınlıkevler mahallelerinde esnaf, semt pazarı ve site ziyaretlerinde bulundu.

Başkan Özyiğit’ten muhtar, site ve esnaf ziyaretleri

Başkan Abdullah Özyiğit, CHP Parti Meclisi Üyesi ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır ile birlikte ilk olarak 50. Yıl Mahallesi Muhtarı Nergiz Özcan’ı ziyaret etti. Özcan ile mahalle hakkında görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Başkan Özyiğit, halka en yakın temsil birimlerinden olan muhtarlıklarla iş birliği içerisinde vatandaşlara hizmet vermeye devam edeceklerini söyledi.

Başkan Abdullah Özyiğit ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır ardından 50. Yıl Mahallesindeki Metro Gold Sitesini ziyaret ederek, site sakinleriyle bir araya geldi. Yenişehir için hayata geçirdikleri hizmetler hakkında vatandaşları bilgilendiren Başkan Özyiğit, talep ve önerileri de yerinde dinledi.

Daha sonra Aydınlıkevler Mahallesine geçen Başkan Abdullah Özyiğit, esnafları ve Aydınlıkevler semt pazarını gezdi. Pazarcı esnafıyla tek tek sohbet eden Başkan Özyiğit, “Pazarcı esnafımıza hayırlı ve bereketli işler diledik. Önerilerini ve görüşlerini not ettik. Sorunları tamamen ortadan kaldırmak için görev başındayız.” dedi. Forum alışveriş merkezini de gezen Başkan Özyiğit, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle çalışan emekçi kadılara ve ziyaretçilere karanfil hediye ederek, günlerini kutladı.

Başkan Özyiğit, “Halkla birlikte Yenişehir’i yönetmeye devam edeceğiz”

Vatandaşlarla karşılıklı dayanışma ile bugüne kadar çok güzel işler yaptıklarına dikkat çeken Başkan Abdullah Özyiğit, “Halkla buluştuk, esnaflarımızla bir araya geldik. Halkımızla iç içeyiz, sorunlarında ve sıkıntılarında onlarla birlikte olmaya özen gösteriyoruz. Hiçbir zaman kendi bildiğimiz noktada olmadık, halktan aldığımız geri bildirimle yani onların taleplerini yerine getirme noktasında temel bir anlayışımız var. Bunu göreve geldiğimiz ilk günlerden bu yana gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın taleplerini dinledik, dinliyoruz. Bugüne kadar karşılıklı dayanışma ile çok güzel işler yapabileceğimizi gördük. Tabi hizmetlerimizi de anlattık. Çalışmalarımızı aktardık özellikle 0-6 yaş arası çocuklara yönelik hayata geçirdiğimiz proje ile ilgili vatandaşlarımızı bilgilendirdik. Türkiye’de yapılmayan bir çalışmaydı. Bir belediyenin yaptığı en özgün çalışmalardan biri diyebiliriz. İnsanlarımız bu hizmetlerden yararlanmaları için öncelikle hizmet hakkında bilgi sahibi olmalılar. Biz de kendilerini bilgilendiriyoruz. Karşılıklı görüşlerimizi ifade ediyoruz ve bu şekilde daha iyi bir noktaya ulaşacağız.  Ziyaretlerimiz devam edecek halkla birlikte Yenişehir’i yönetmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

Başkan Özyiğit’e CHP Yenişehir İlçe Başkanı Tayar Tahiroğlu, ilçe kadın kolları başkanı ve ilçe yöneticileri de eşlik etti.