Başkan Abdullah Özyiğit, Aydınlıkevler’de semt pazarını gezdi

• Başkan Abdullah Özyiğit, Aydınlıkevler’de semt pazarını gezdi
2024-07-14

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, CHP Grup Başkanvekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır ile birlikte Aydınlıkevler Mahallesi’ndeki semt pazarını gezerek, vatandaşlarla buluştu.

Yenişehir’deki tüm mahalleleri düzenli olarak gezerek, halkın talep ve önerilerini yerinde dinleyen Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit son olarak Aydınlıkevler Mahallesi’nde semt pazarında vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Özyiğit, CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır ve CHP Yenişehir İlçe Başkanı Toprak Çalışkan ile birlikte pazarcı esnafına kolaylıklar diledi, vatandaşların sorunlarını dinledi.  Yenişehirlilerden gelen taleplere ilişkin notlar alan Başkan Özyiğit, mevcut sorunlara çözüm üretecek projeleri hakkında da vatandaşlara bilgi verdi.

Halkın görüşleri hizmetler için yol gösterici oluyor

Pazarcı esnafı ile vatandaşlarla samimi sohbetler gerçekleştiren Başkan Özyiğit ve Başarır, halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Başkan Abdullah Özyiğit, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, "Vatandaşlarımızla birebir temas kurmak, onların taleplerini ve sorunlarını dinlemek bizim önceliğimiz. Yenişehir Belediyesi olarak her zaman halkımızın yanındayız ve onların hayatını kolaylaştırmak için çalışıyoruz. Bugün burada aldığımız geri bildirimler, her zaman olduğu gibi çalışmalarımızı şekillendirmede bizlere yol gösterecek. " dedi.

Yenişehir Belediyesi mahalle toplantıları düzenleyecek

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Ağustos ayının sonunda 5 yıllık stratejik planın hazırlanması için tüm mahallelerde toplantılar düzenleyeceklerini ifade etti. Özyiğit, “ 2019 yılında yaptığımız gibi yine halkımıza gideceğiz, geride bıraktığımız 5 yılda neler yaptığımızı anlatacağız, hesap vereceğiz ama aynı zamanda önümüzdeki 5 yılda neler yapmamız gerektiğini de konuşacağız. Bu toplantılarla asıl amacımız hizmette eksik bırakmamak, sorunlara karşı birlikte çözüm önerileri geliştirmek. Halkımızın taleplerini dinleyeceğiz. Vatandaşlarımız Yenişehir’de kent yönetimine doğrudan katılıyor. Bundan gurur duyuyoruz, başarımızın nedeni de bu birlikteliktir, ortak akıldır.” diye konuştu.