2. Ata'yı Anma Spor Yarışmaları Başlıyor

• 2. Ata'yı Anma Spor Yarışmaları Başlıyor
2020-11-12

Mersin Yenişehir Belediyesi, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası etkinlikleri kapsamında 2. Ata’yı Anma Spor Yarışmaları düzenliyor. Yarışmalarda yüzlerce çocuk ve genç hem spor yapacak hem de Ata’yı anacak.

Yenişehir Belediyesi geçtiğimiz yıl ilkini düzenlediği Ata’yı Anma Spor Yarışmaları’nın ikincisini düzenleyecek. Bu kapsamda okullar arası kros yarışı, bisiklet yarışı ve tenis turnuvası yapılacak. Ortaokul düzeyindeki çocukların katılabileceği kros yarışları ve 5 kategoride düzenlenecek bisiklet yarışları 14 Kasım Cumartesi günü Yenişehir Belediyesi Kros Parkuru’nda koşulacak.  Yenişehir Belediyesi Ata Tenis Tesisleri’nde yapılacak tenis turnuvasının başvurular ise devam ediyor. 10 kategoride yapılacak turnuvaya katılmak isteyen vatandaşlar 0552 305 09 34 numaralı telefonu arayabilecek. Turnuvanın son başvuru tarihi ise 16 Kasım Pazartesi günü.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün sporu çok sevdiğini ve sporcuya değer verdiğini ifade eden Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Atatürk’ü vefatının 82’nci yıl dönümünde Yenişehir’de kültür, sanat ve spor etkinlikleri ile anmaya devam ettiklerini söyledi.