Yenişehir'de Asfalt Çalışmaları Sürüyor

• Yenişehir'de Asfalt Çalışmaları Sürüyor

-Yenişehir Belediyesi asfalt çalışmalarına Batıkent, Kuzeykent, Güvenevler, Fuat Morel ve Eğriçam mahallelerinde devam etti. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit de sahada incelemelerde bulundu, ekiplerin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Yenişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, asfalt onarım ve yeni açılan yollara asfalt serme çalışmalarına devam ediyor.

Çalışmalarını Batıkent Mahallesi'nde sürdüren ekipler  26106, 26110, 2695, 2689 ve 26118  numaralı sokaklara asfalt serdi.

Yenişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ayrıca Güvenevler Mahallesi 1954 sokak, Fuat Morel Mahallesi 2863,2882,2886 ve 2816 sokak,  Kuzeykent Mahallesi 3111 Sokak, Eğriçam Mahallesi 2217,2237,2254,2256, 2262,2269,2282, 2284 ve 2298 sokaklarda asfalt yama çalışması yaptı.

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, asfalt çalışması yapılan sokakları gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yenişehir'de yeni açılan projeli yolların asfalt çalışmasını altyapıyla ilgili çalışmalar biter bitmez yaptıklarını kaydeden Abdullah Özyiğit, su, elektrik, doğalgaz, internet gibi çalışmalar nedeniyle asfalt bütünlüğü bozulan sokaklarda da yama yaptıklarını ifade etti.

Başkan Abdullah Özyiğit, "Yap boz gibi bir sistem oluşmasını istemiyoruz. Bugün asfalt döktük, birkaç ay sonra bu asfalt sökülürse olmaz. Hem belediyenin yani halkın parasını boşa harcamış oluruz hem vatandaşımızı mağdur etmiş oluruz. Onun için asfalt çalışmalarını programlı şekilde yapıyoruz. Bir sokakta altyapı çalışmaları tamamlanmışsa asfaltını tamamlıyoruz. Vatandaşlarımızdan, muhtarlarımızdan gelen asfalt talepleri anında ilgili birimlerimize ulaşıyor, programa alınıyor.  Asfalt çalışmalarını başarıyla sürdüren ekip amirlerimize ve emekçilerimize gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.