PARK BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ

Sıra No

Hizmetin Adı

Başvuruda İstenilen Belgeler

Hizmetin Tamamlama Süresi (En Geç)

1

Özel Mülkiyetlerde Ağaç Budama Hizmetleri Taleplerinin Yerine Getirilmesi

1-Yenişehir Belediye Başkanlığı’nın bulunduğu hizmet binamızın giriş kısmındaki Evrak Kayıt veya Yenişehir Masası bölümüne dilekçe ile başvurularak kayıt işlemi yapılır, veyahut Yenişehir Masası irtibat numarası   444 33 54 nolu çağrı merkezi ile www.yenisehir.bel.tr  web sitesinin Yenişehir Masası linki içeriğinde bulunan whatsapp hattı, sosyal medya, web başvurusu ile başvurulacaktır.

2- Ekiplerce keşif sonrası ücret tarifesi çerçevesinde bildirimin tahakkuk işlemi ve başvuru sahibince Yenişehir Belediyesi Mali Hizmetler Müd. Veznesine ücretin yatırılması sonrası tahsilat makbuzu sorgulanması aşamasına geçilerek uygulama işlemine geçilir.

1-15 iş günü

2

Sorumluluk Alanlarımız Dahilinde Park, Yeşil Alan Yapımı ve Kentsel Mobilya Donatı Elemanları, Oyun Grupları, Spor Aletleri vb. Alımı, Uygulama Talepleri

30-90 iş günü (programa alındıysa)

3

Sorumluluk Alanlarımız Dahilinde Parklar, Yeşil Alanlar, Yol ve Kaldırımlar gibi Yerlerdeki Ağaçların Budanması, Çimlerin Biçilmesi, Gübrelenmesi ve İlaçlanması ile Park Havuzlarının, Kentsel Mobilyaların Donatılarının Bakım-Onarım Talepleri

1-15 iş günü

4

İş Bitirme Belgesi Verilmesi

1-Yenişehir Belediye Başkanlığı’nın bulunduğu hizmet binamızın giriş kısmındaki Evrak Kayıt veya Yenişehir Masası bölümüne dilekçe ile başvurularak kayıt işlemi yapılır, veyahut Yenişehir Masası irtibat numarası      444 33 54 nolu çağrı merkezi ile www.yenisehir.bel.tr  web sitesinin Yenişehir Masası linki içeriğinde bulunan whatsapp hattı, sosyal medya, web başvurusu ile başvurulacaktır.

5 İş günü

Başvuru esnasında yukarıda belirtilen belgelerin dışında belge istenmesi, eksiksiz belge ile başvuru yapılmasına rağmen hizmetin belirtilen süre tamamlanmaması veya yukarıda tabloda bazı hizmetlerin bulunmadığının tespiti durumunda ilk müracaat yerine ya da ikinci müracaat yerine başvurunuz.

İlk Müracaat Yeri:                                                                                                                             İkinci Müracaat Yeri:

İsim                        :H.Deniz YOZGAT ŞEHİTOĞLU                                                                          İsim                        : Hüseyin DOĞAN

Unvanı                   : Park Bahçeler Müdürü                                                                                  Unvanı                   : Yenişehir Belediyesi Başkan Yardımcısı

Adres                     : Hürriyet Mah. 1702 Sk. No.41                                                                      Adres                     : Hürriyet Mah. 1702 Sk. No.41

Ek Hizmet Binası                                                                                                                                                Ek Hizmet Binası

Tel                          : 0 324 3279977                                                                                               Tel                          : 0 324 3273300

Fax                         : 0 324 3277032                                                                                                 Fax                         : 0 324 3276377

e-Posta                 :bilgi@yenisehir.bel.tr                                                                                      e-Posta                                 : bilgi@yenisehir.bel.tr