Yenişehir’de çocuklara sürpriz yeni yıl hediyesi

• Yenişehir’de çocuklara sürpriz yeni yıl hediyesi
2021-12-31

Mersin Yenişehir Belediyesi ve Yenişehir Kent Konseyi, Yenişehir’deki çocukları sürpriz yeni yıl hediyeleriyle sevindirdi.

Mersin Yenişehir Belediyesi ve Yenişehir Kent Konseyi, yeni yıl öncesinde çocukların minik kalbine dokundu, onları oyuncaklar ve çeşitli sürprizlerle sevindirdi.  Yenişehir Kent Konseyi Başkanı Dilek Çakır, Noel anne kıyafeti giyerek çocuklara hediye dağıttı, yeni yıl sevinci yaşattı. Çakır, mahalle muhtarlarının tespit ettiği dar gelirli ailelerin çocukları ile engelli çocukların evlerine kadar giderek,  hediyelerini verdi. Noel anne kıyafeti ile Çakır’ı karşılarında gören çocuklar hem hediye almanın mutluluğunu hem de yeni yıl sevincini yaşadı. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’in, yeni yıl dileklerini de çocuklara ileten Çakır, çocuklara hediyelerini vererek yeni yıllarını kutladı.