Yenişehir Belediyesi’nde Ekipler Bayramda Görev Başında Olacak

• Yenişehir Belediyesi’nde Ekipler Bayramda Görev Başında Olacak
2019-08-09

YENİŞEHİR BELEDİYESİ’NDE EKİPLER BAYRAMDA GÖREV BAŞINDA OLACAK

-Yenişehir Belediyesi, Kurban Bayramı hazırlıklarını tamamladı. Araç parkındaki tüm araçların bakım ve kontrollerini yapan ve ekiplerini mobilize hale getiren Yenişehir Belediyesi, zabıta ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yanı sıra Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerini de bayramda görev yapacak şekilde organize etti. Belediye, vatandaşların tüm şikâyet ve taleplerine hızla müdahale edebilecek.

Yenişehir Belediyesi, 11 Ağustos-14 Ağustos tarihleri arasında kutlanacak Kurban Bayramı için hazırlıklarını tamamladı.

Belediyenin araç parkındaki tüm araçlar bayram öncesinde bakımdan geçirildi, kontrolleri yapıldı ve ekiplere tahsis edildi.

Yenişehir Belediyesi zabıtası bu bayramda da kurban kesim yerleri başta olmak üzere görev ve sorumluluk alanlarına giren alanlarda çalışmalarını sürdürecek. Zabıta önlemlerine ek olarak Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de sahada olacak. Kurban kesim alanlarının temiz ve düzenli tutulması, mahalle aralarında rastgele kurban kesilmesinin ya da atıkların rastgele atılmasının önlenmesi için her iki birimin ekipleri koordineli çalışacak.

Vatandaşlar, Kurban Bayramı sürecinde yaşanabilecek aksaklıkları ya da taleplerini bildirmek için 153 Alo Zabıta hattını ya da (0324) 327 99 77 nolu telefondan Yenişehir Belediyesi ek hizmet binasını arayabilecek.

Belediye binasında çalışanlarla bayramlaşan Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, bayramda görev başında olacak belediye çalışanlarının en iyi şekilde görev yapacağına inandığını söyledi.

Başkan Özyiğit, “Yenişehir halkı huzurlu, güvenli bir bayram geçirsin diye biz de üzerimize düşen görevleri yapacağız. Yenişehir Belediyesi bayram için tüm önlemlerini aldı. Kurban kesim yerlerinin düzenli ve temiz olması, sağlıksız şartlarda, rastgele kurban kesilmesinin önlenmesi, çevre temizliğinin sağlanması, vatandaşın gıda güvenliğinin sağlanması için her ayrıntı düşünüldü, görevlendirmeler yapıldı. Vatandaşlarımızın kurban kesimiyle ilgili kurallara uyacağını ümit ediyorum. Bütün Yenişehir ve Mersin halkının Kurban Bayramı’nı kutluyorum” dedi.