Yenişehir’de Halk Toplantıları Başlıyor

• Yenişehir’de Halk Toplantıları Başlıyor
2019-05-08

YENİŞEHİR BELEDİYESİ 5 YILLIK STRATEJİK PLANI HAZIRLAMAK İÇİN HALKA İNİYOR.

Seçim döneminde Yenişehir’i yaşayanlarıyla birlikte yöneteceğiz diyen Abdullah Özyiğit, belediyenin 5 yıllık Stratejik Planını hazırlamak için ilk olarak halka danışacak.

Yenişehir Belediye Meclisi Mayıs ayı olağan toplantısı Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, başkanlığında gerçekleştirildi.  Meclis toplantısı, belediyenin sosyal medya hesaplarından canlı yayınlandı. Meclis toplantısının sonunda konuşan Başkan Özyiğit, Yenişehir Belediyesi’nin 5 yıllık Stratejik Planını halkın görüşlerini alarak hazırlayacaklarını söyledi. Özyiğit, “Yenişehir Belediyemizin Stratejik Planını hazırlama konusunda mahallelerimizde halk toplantılarına başlıyoruz” dedi.

Yenişehir Belediye Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirilen Mayıs ayı olağan toplantısı, belediyenin sosyal medya hesaplarından canlı yayınlandı. 14 gündem maddesinin görüşüldüğü meclis toplantısına,  Başkan Abdullah Özyiğit’in yaptığı konuşma damga vurdu.

Yenişehir Belediyesi’nin 5 yıllık Stratejik Planını halkın görüşlerini alarak hazırlayacaklarını söyleyen Özyiğit, bu çerçevede Halk Toplantılarına Cuma günü Değirmençay Mahallesinden başlayacaklarını ifade etti.  Başkan Özyiğit, şöyle konuştu: “Yenişehir Belediyemizin Stratejik Planını hazırlama konusunda mahallelerimizde halk toplantılarına başlıyoruz. Seçim öncesinde ifade ettiğimiz gibi insanlarımızla oturup onların taleplerini alarak bir planın hazırlanması esas olacaktır.  Bunu seçilene kadar ifade edip, seçildikten sonra nasıl olsa seçildik deyip her şeyi ben bilirim mantığıyla hareket etmek yerine, Stratejik Planı gerçekten halkın taleplerini alarak, ardından konuyla alakalı uzmanlarla tematik toplantılar yaparak, Sivil Toplum Kuruluşlarının görüşlerini alarak bir rapor hazırlayıp meclisimizin tartışmasına sunacağız ve süreci tamamlayacağız.”