Yenişehir Belediyesi Çok Amaçlı Salonu Çocukların Hizmetinde

• Yenişehir Belediyesi Çok Amaçlı Salonu Çocukların Hizmetinde
2019-06-24

Yenişehir Belediyesi Çok Amaçlı Salonu, 2018–2019 Eğitim Öğretim Yılında 13 anaokulu ve kreş, 15 ilkokul, 8 ortaokul ve 7 liseye ücretsiz olarak hizmet verdi. Anaokulları ve kreşlerde eğitim alan çocuklar, yılsonu gösterilerini Yenişehir Belediyesi Çok Amaçlı Salonda, güvenli ve temiz bir ortamda yapma olanağını buldu.

Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi, şehirdeki birçok tiyatro, konser, kongre, konferans organizasyonlarının vazgeçilmez adresi olurken Yenişehir Belediyesi Çok Amaçlı Salonu da eğitim kurumlarının salon ihtiyacına cevap veriyor.

Yenişehir Belediyesi hizmet binasındaki çok amaçlı salondan okullar ücretsiz olarak yararlanabiliyor. 380 koltuk kapasiteli salon, sağlıklı havalandırması, ferah izlenirlik dizaynı ve geniş sahnesiyle tercih sebebi olurken salonda sahne ve teknik eğitim almış 3 personel çalışıyor.

Okulların yılsonu gösterilerinde bu ekip ücretsiz olarak ışık ve ses hizmeti de veriyor. Tüm sahne, ses ve teknik ekipmanıyla devlet okullarının gösterilerine ev sahipliği yapan salon rahat, konforlu ortamıyla, öğrencilere keyifli gösteri olanağı sunuyor.

Özellikle kreş ve anaokulu düzeyindeki minik öğrenciler, çok amaçlı salonda temiz ve güvenli bir ortamda gösterilerini sahneleyebiliyor.

Geride bıraktığımız eğitim öğretim yılında 15 ilkokul, 8 ortaokul ve 7 liseye ücretsiz olarak hizmet veren Yenişehir Belediyesi Çok Amaçlı Salonu, anaokulu ve kreşlerin de en çok tercih ettiği salon oldu. 13 anaokulu ve kreşin öğrencileri yılsonu gösterilerini Yenişehir Belediyesi Çok Amaçlı Salonu’nda temiz ve güvenli bir ortamda sahneledi.